Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
SOSTEkirjeTiedotteet

SOSTEkirje 25/2022

Luotu: 29.06.2022

Pääkirjoitus: Aika ladata akkuja

Ihmisten avun tarve ei katoa kesälläkään, ja monille järjestöille kesä on vilkkaimman toiminnan aikaa leireineen ja kursseineen. Syksystä on tulossa vilkas ja työntäyteinen, kun toiminta kaikilla rintamilla elpyy. Toivottavasti kesä on meille kaikille myös mahdollisuus ladata akkuja, virtaa tarvitaan.

Ajankohtaista: Köyhyysraportti: Pandemia on korostanut köyhyyttä aiheuttavia rakenteita entisestään

Euroopan köyhyydenvastaisten toimijoiden verkosto EAPN on julkaissut vuoden 2021 Köyhyysvahti-raportin. Se sisältää 21 maan havaintoja niiden köyhyystilanteesta.

Tulevaisuuden sosiaaliturva ja sen vaihtoehtoiset järjestämistavat -työpaja 22.9.

Tule mukaan työpajaan torstaina 22.9. kello 9–12 kertomaan järjestösi näkemyksiä ja ratkaisuehdotuksia työryhmän selvitystyön tueksi!

Nostetaan liput salkoon Järjestöjen päivänä 1.10.

Miina Sillanpään päivänä 1.10. liputetaan kansalaisvaikuttamisen puolesta. Se on oiva tilaisuus kaikille järjestöille nostaa esille tärkeää rooliansa, tehdä omaa toimintaansa tunnetuksi ja edistää jäsenhankintaa.

Hyvää kesää!

SOSTEkirje jää nyt kesätauolle ja ilmestyy seuraavan kerran elokuun toisella viikolla. Lähetä aineistot siihen viimeistään edellisenä perjantaina 5.8. osoitteeseen sostekirje@soste.fi. SOSTE toivottaa kaikille hyvää kesää!

SOSTEkirjeeseen 25/2022