Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
SOSTEkirjeTiedotteet

SOSTEkirje 24/2022

Pääkirjoitus: Paukut sinne, missä ne tuottavat

Maan hallitus pyrkii määrätietoisesti kitkemään harmaata taloutta.  Samalla on syytä painottaa, ettei ylikireää säätelyä pidä kohdistaa sinne, missä riskiä ei ole: Jos järjestöjen hallinnollista taakkaa lisätään merkittävästi, se ohjaisi järjestöjen voimavaroja auttamisesta hallintoon ilman minkäänlaista hyötyä harmaan talouden kitkemiseen.

Ajankohtaista: SOSTEn 10-vuotisjuhlissa jälleennäkemisen riemua

SOSTE juhlisti 10-vuotista taivaltaan iloisissa ja arvokkaissa tunnelmissa Helsingin Musiikkitalolla. Avaussanat juhlissa lausui SOSTEn valtuuston puheenjohtaja, arkkipiispa emeritus Kari Mäkinen, ja valtiovallan tervehdyksen toi kuntaministeri Sirpa Paatero, joka nosti puheenvuorossaan esille merkittäviä hallituksen uudistuksia, jotka koskettavat myös SOSTEa ja sote-järjestökenttää.

Selkeää ja monikielistä opastusta lääkkeiden turvalliseen käyttöön ja hankintaan

SOSTEN tapahtumat: Webinaari vaikuttamisesta hyvinvointialueilla 23.8.

Rahoitus- ja muut haut: Haku Impact Startup 2022 -ohjelmaan

Onko teillä idea, jolla voisi auttaa lapsiperheitä, nuoria, ikäihmisiä, vammaisia, mielenterveysongelmista kärsiviä, vaikeasti työllistyviä tai ylipäänsä edistää ihmisten hyvinvointia? Tai sosiaalinen innovaatio, jonka haluatte kehittää liiketoiminnaksi? Arvo ry:n Impact Startup kiihdyttää maksutta uutta liiketoimintaa kehittäviä yrityksiä ja yhteisöjä kahden päivän tehosparrauksella.

Nämä ja muut löydät täältä