Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
Tiedotteet

Yhdistys näkyväksi elokuun 2022 Kotikulmilta-lehdessä!

Kerro laajalle yleisölle Meri-Lapin alueella, miksi yhdistyksenne on tärkeä, miksi siihen voi ja kannattaa liittyä. Tuo näkyväksi mitä hienoja kokemuksia liittyminen jäseneksenne voi tarjota. Tavoita uusia jäseniä ja vapaaehtoisia mukaan toimintaanne.

Nyt on vuoden 2022 paras aika tehdä toimintaa näkyväksi erittäin edulliseen hintaan elokuussa ilmestyvässä Kotikulmilta -lehdessä 2–4 sivulla. Kotikulmilta on ilmaisjakelulehti, joka jaetaan Meri-Lapin alueen kotitalouksiin. Ilmoita yhdistyksesi mukaan!

Hinnat ovat todella edulliset Kotikulmilta -lehdessä.

Koko sivu maksaa nyt vain 700 €
½ sivua 350 €
¼ sivua 180 €
⅛ sivua 90 €
Hinta sisältää taiton, painon ja jakelun.

Toimi näin:

  • Ilmoita yhdistyksesi sitova ilmoittautuminen ja tilavaraus 31.5.2022 mennessä täältä: https://forms.office.com/r/nwFZS5dFtn. Tilavaraus laskutetaan etukäteen.
  • Painovalmis materiaali tulee toimittaa osoitteeseen viestinta@pyt.fi viimeistään 15.7.2022. Tarvittaessa voit pyytää tukea ja opastusta samasta sähköpostiosoitteesta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tehtyäsi varauksen, lähetämme tarkemmat tiedot varattuun sivutilaan sopivasta tekstin fonttikoosta ja merkkien lukumäärästä sekä mahdollisten kuvien vaatimuksista.

Lisätietoja:
viestinta@pyt.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *