Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
Tiedotteet

Kevätkokouskutsu Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka ry:n jäsenyhteisöille

Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka ry:n hallitus kutsuu jäsenyhteisöjä yhdistyksen kevätkokoukseen keskiviikkona 20.4.2022 klo 17.30. Kokouspaikkana toimii Meri-Lapin Järjestökeskus, Pohjoisrantakatu 14 2. krs. Kemi. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös Teamsilla tai etukäteen yhdistysten valtuuttaman edustajan sähköpostin kautta lähettämällä kannanotolla. Esityslista ja kokousasiakirjat ovat nähtävissä Meri-Lapin Järjestökeskus Majakassa viikkoa ennen kokousta ja ne lähetetään viikkoa aikaisemmin pyydettäessä myös sähköisesti kokoukseen ilmoittautuneille.

Kokouksessa käsitellään: Yhdistys päätti vuonna 2021 muuttaa ylimääräisessä kokouksessaan Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka ry:n sääntöjä siten, että yhdistyksellä on kevät- ja syyskokous. Säännöt on nyt rekisteröity ja noudatamme uusia sääntöjä.

Kevätkokouksessa käsitellään sääntöjen kevätkokoukseen määräämät asiat:
1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
3. Todetaan kokouksen päätösvaltaisuus
4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajan lausunto
6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

Lisäksi tässä kokouksessa annetaan jäsenistölle tilannekatsaus yhdistyksessä menossa olevista juridisista ja taloudellisista prosesseista (oikeusprosessit, STEA:n takaisinperintä, yhdistyksen taloudellinen tilanne). Vuosikokouksen asialistalla on myös mahdollisuus täydentää hallituksen kokoonpanoa.

Jokaisella varsinaisella jäsenyhteisöllä on kokouksessa käytössään yksi ääni, jota käyttää yhdistyksen antamalla valtakirjalla varustettu edustaja. Valtakirjaksi käy todiste nimenkirjoitusoikeudesta tai nimenkirjoitusoikeudellisten allekirjoittama vapaamuotoinen valtuutus. Majakan kannatusjäsenillä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus.

Kokouksen sujuvoittamiseksi valtakirjat pyydetään toimittamaan etukäteen sähköpostilla osoitteeseen annemari.kivivuori@pyt.fi tai paperisena Majakkaan, os. Pohjoisrantakatu 14, Kemi, viimeistään ennen kokouksen alkua. Majakan kannatusjäsenillä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Ilmoittautumiset viimeistään 19.4.2022 mennessä osoitteeseen annemari.kivivuori@pyt.fi

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan ja vaikuttamaan!
Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka ry:n hallitus

PDF-kutsu

Valtakirjapohja

Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka ry:n säännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *