Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
Tiedotteet

Tervetuloa vuosi 2023 – Majakan rahoitus varmistui ja uusi toiminnanjohtaja aloittaa!


Vuosi 2023 tuo tullessaan uusia tuulia Meri-Lapin Järjestökeskus Majakkaan. Tulevan vuoden rahoituspäätös varmistaa muun muassa Meri-Lapin vapaaehtoistoiminnan resurssikeskuksen perustamisen ja mahdollistaa sekä vapaaehtoistoiminnan että yleisemmin järjestömessut. Myös toimintaa Torniossa kehitetään yhdessä Kumppanuuskeskus Luotsin eli tutummin Tornion Järjestötalon kanssa. Otamme mielellämme vastaan kehittämisehdotuksia ja toiveita ensi vuoteen.

Vuoden 2023 alusta lähtien Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka ry:n toiminnanjohtajana toimii Tytti Kumpulainen (tytti.kumpulainen@pyt.fi). Tytti ja Annemari hoitavat kapulanvaihtoa sujuvasti lomittain joulukuun aikana ja myös toiminnanjohtajan puhelinnumero (050 475 4340) siirtyy joulukuussa Tytin käyttöön. Annemarin läksiäisiä vietetään 21.12. Majakassa kello 11 alkaen jouluglögien merkeissä.

Päätös lähtemisestä oli Annemarin oma. Kuluneet vuodet selvityksineen, tarkastuksineen ja niistä seuranneine oikeusprosesseineen ovat olleet opettavaisia, mutta vaativia. Annemarin mukaan on aika siirtää kehittymistyön vastuu uusille voimille.

  • Nyt on jo juuri sopiva hetki lähteä, sillä Majakan tulevaisuus on niin hyvissä kantimissa kuin olla voi. Olen onnellinen tietäessäni henkilöstön pääsevän jatkamaan hyvää työtään, Annemari kertoo.

Tytti Kumpulainen esittäytyy ja kertoo itsestään Majakan ensi vuoden ensimmäisessä uutiskirjeessä sekä tämän vuoden puolella vielä blogissa.