Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
Tiedotteet

Meri-Lapin Järjestökeskus Majakassa uusia kasvoja ja toimenkuvia

Meri-Lapin järjestökenttää yhteen kokoava Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka saa syksyn aluksi vahvistusta henkilöstöönsä. Sinikka Kähkönen (kuvassa) aloittaa 1. syyskuuta yhdistyksen verkostokoordinaattorina ja ottaa haltuunsa järjestöverkostojen kokoontumiset ja niiden toiminnan kehittämisen.

Kähkönen on yhdistystoimijoille ja Majakan väelle tuttu jo vuosien ajalta. Hän on työskennellyt mm. Mieli ry:n hyvinvointitoiminnan suunnittelijana Meri-Lapin alueella.

Olemme todella innostuneita ja ilahtuneita saadessamme Sinikan osaksi tiimiämme. Hänellä on järjestötyöhön näkemystä, joka vie meitä kaikkia eteenpäin, kiittelee Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka ry:n toiminnanjohtaja Annemari Kivivuori.

Kähkönen itse on tyytyväinen tilaisuuteen sukeltaa syvemmälle merilappilaisiin järjestöihin. Työ valtakunnallisessa yhdistyksessä on ollut antoisaa, nyt vuorossa on perspektiivin muutos käytännön kenttätyöhön.

On mielenkiintoista ja uudella tavalla haastavaa siirtyä alueen omien järjestöjen kehittämiseen, mutta jäädä samalla tuttuun työyhteisöön. Odotan syksyä innolla, Kähkönen kertoo.

Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka ry:n ylläpitämässä Meri-Lapin Järjestökeskus Majakassa aloittaa elokuun alusta myös uusi hanketyöntekijä Hannele Mäkiollitervo. Mäkiollitervo työskentelee Eväitä Reppuun – osallisuutta ja osaamista järjestöistä -hankkeessa, jota hallinnoi Mieli – Rovaniemen Seudun Mielenterveysseura ry/Rovaniemen Neuvokas. Alueellisena työntekijänä Mäkiollitervo tulee olemaan tiiviissä yhteistyössä paikallisten järjestötoimijoiden kanssa.

Yhdistyksen toiminnanjohtajana toimii Annemari Kivivuori, verkostokoordinaattorina Sinikka Kähkönen, tietokoordinaattorina Alexei Alexeev, it-tukihenkilönä Jouko Kivilahti ja järjestökeskuksen sekä Järjestötietopisteen tila-asioista vastaa syksyn ajan järjestöavustaja Merja Ghazzaoui.

Yhteystiedot ja Järjestökeskus Majakan muut toimijat löydät: https://www.järjestötieto.fi/majakka-ry/yhteystiedot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *