Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
Tiedotteet

Majakan jäsenkirje syyskuu 2022 – nappaa talteen tärkeät päivämäärät ja linkit

Hyvä jäsenyhdistyksemme,

Syksyn on saapunut Meri-Lappiin ja yhdistysten toiminta on jälleen aktivoitunut. Täällä Majakassakin saamme harva se päivä nauttia iloisesta puheensorinasta ja kahvikuppien kilinästä. On ilo nähdä, että ryhmät kokoontuvat jälleen aktiivisesti ja osallistujia riittää.

Muistattehan tehdä syksyn tilavaraukset (info@pyt.fi) ja Mehiläinen Länsi-Pohjan aulan Järjestötietopisteen varaukset viimeistään nyt?  Järjestötietopiste (xn--jrjesttieto-l8a3v.fi)

Oheisessa liitteessä on muutama nostomme syksyn koulutuksista ja tapahtumista. Haluan nostaa esille erityisesti järjestötoiminnan peruskoulutuksen, jonka ensimmäinen osio on jo tiistaina 13.9. Mukaan voi tulla paikan päälle Majakkaan tai olla etänä.  Ja jokaiseen osioon voi ilmoittautua erikseen, oman tarpeen mukaan.

Haluaisin nostaa esille myös uuden yhteistyömme Tornion Järjestötaloa ylläpitävän kumppanuuskeskus Luotsin kanssa. Tuomme syksyn aikana useamman tapahtuman Tornioon ja myös työntekijöitämme on nyt mahdollista tavata Tornion Järjestötalolla. Olemme innoissamme siitä, että pääsemme viimein palvelemaan kunnolla myös torniolaisia jäseniämme. Kysy ihmeessä lisää: info@pyt.fi

Jos teillä on toiveita tai tarpeita järjestönne tarvitsemien tuen tai palvelujen suhteen, ota rohkeasti yhteyttä. Oikein onnistunutta ja  toiminnantäyteistä syksyä. Majakan syksyn tärpit näet täältä