Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
Tiedotteet

JOKOS – Järjestötyöllistämisen työkalupakki

JOKOS.FI – Järjestötyöllistämisen työkalupakki tarjoaa kootusti tietoa

  • Työnhakijoille työllistymiseen, työnhakuun sekä työntekijänä toimimiseen liittyen. Löydät tietoa mm. mitä väyliä työmarkkinoille on, mistä työ- tai harjoittelupaikkoja löytyy, kuinka töitä haetaan, mitä työsuhteessa tulee huomioida ja mitä sitten, kun työt ovat päättymässä. Sivustolta löydät myös yhdistyksissä avoinna olevia työ- ja harjoittelupaikkoja.
  • Työnantajille työllistämiseen ja työnantajavelvoitteisiin liittyen. Mitä keinoja työntekijän saamiseen on, kuinka rekrytointiprosessi etenee, mitä velvoitteita työnantajalla on, kuinka hallinnointi ja talous hoidetaan ym. Voit ilmoittaa sivustolle yhdistyksesi tarjoamia työ- tai harjoittelupaikkoja.
  • Työllisyystoimijoille eri toimijaesittelyjä, työllisyyshankkeita sekä tietoa Lapin järjestötyöllistämisen verkostosta ja eri koulutuksista,  tapahtumista ym. Sivusto tarjoaa väylän esitellä omaa toimintaa sekä ilmoittaa koulutuskalenteriin työllisyyden edistämiseen liittyviä tapahtumia ja koulutuksia kootusti.
  • Hyvät käytännöt -osioon on koottu runsaasti eri malleja, lomakkeita, oppaita, koulutusmateriaaleja sekä muita tärkeitä materiaaleja, joita voi hyödyntää.
  • Tutustu sivustoon; www.jokos.fi