Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
Tiedotteet

Avustushaku käyntiin! 2023

Kemin yhteinen avustushaku järjestetään 6.3.-12.4.2023, tämän jälkeen hakemuksia ei käsitellä. Lue lisää Kemin verkkosivuilta.


Keminmaan järjestöjen ja yhdistysten yleisavustukset vuoden 2023 yleisavustukset haettavissa 15.4.2023 mennessä. Lue lisää Keminmaan verkkosivuilta.


Simon nuoriso-, liikunta- ja kulttuuritoimien vuosiavustukset 2023 haettaviksi 31.3.2022 mennessäLue lisää Simon verkkosivuilta.


Tervolan kunta tukee yhdistysten ja yksityishenkilöiden toimintaa erilaisin avustuksin. Avustukset ovat haettavana vuosittain maaliskuun loppuun mennessä sähköisellä lomakkeella avustussäännön mukaisesti. Lue lisää Tervolan verkkosivuilta.


Tornion kaupunki myöntää vuosittain avustuksia torniolaisille kylille ja yhdistyksille. Vuoden 2023 avustusten hakuaika on 1.3.-31.3.2023. Lue lisää Tornion verkkosivuilta.


Ylitornion kunnanhallitukselle saapuvat avustusanomukset käsitellään pääsääntöisesti kolme kertaa vuodessa siten, että tammi-huhtikuussa saapuneet anomukset käsitellään huhti-toukokuussa, elokuun loppuun mennessä saapuneet anomukset käsitellään elo-syyskuussa ja joulukuuhun mennessä saapuneet anomukset käsitellään joulukuussa.

Anojilta pyydetään anomuksen yhteydessä talousarvio tai muu selvitys tapahtumasta ja tapahtuman jälkeen tilinpäätös tai muu selvitys toteutuneista menoista ja kuluista.

Avustusten anojilta edellytetään vastavuoroisesti avustuksen suuruuden suhteessa osallistumista talkoovoimin johonkin kunnan tapahtumaan, jonka toteuttamiseksi kunta tarvitsee talkootyövoimaa.

Hakemukset löydät tästä linkistä.