Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
Tiedotteet

Se antaa voimaa ja vertaisuutta, iloa ja uusia kokemuksia: Majakka aloittaa vapaaehtoistoiminnan kampanjan

vapaaehtoistoiminta antaa minulle

Mikä olisikaan mukavampaa kuin tuntea itsensä osaksi omaa porukkaa? Kokea olevansa tärkeä ja hyödyllinen. Edistää asiaa, johon uskoo. Nähdä ilo muiden kasvoilla. Voimaantua uusista kokemuksista ja kohtaamisesta. Kaikkea tätä ja paljon enemmän on vapaaehtoistoiminta.

Majakka aloittaa syksyllä 2022 vapaaehtoistoiminnan kampanjan, jonka tarkoituksena on tehdä näkyväksi vapaaehtoisuutta, siitä saatua hyötyä ja toiminnan tarpeellisuutta. Syksyn aikana järjestämme teemaan liittyen myös toimintaa ja tempauksia, joista voit lukea lisää alta.

  • Osana kampanjaa keräämme nyt sanapilveen ihmisten kokemuksia vapaaehtoistoiminnasta. Jaamme sanapilvien tulokset kahden viikon välein kuvina kaikille. Pääset vastaamaan kysymykseen: Mitä vapaaehtoistoiminta antaa minulle? osoitteessa https://www.menti.com/aln3zidakj2r
    koodilla 2199 1997
  • Pyydämme Meri-Lapissa vapaaehtoistoimintaa ylläpitäviä yhdistyksiä, seuroja ja muita toimijoita myös vastaamaan tarvekartoitukseen. Vastaamiseen menee noin kymmenen minuuttia ja kyselyn tuloksia käytetään Majakan tulevan toiminnan tukena. Pääset vastaamaan kyselyyn tästä: https://forms.office.com/r/3RFk7u5H3V
  • Ethän unohda myöskään seudullisia ja valtakunnallisia Vuoden vapaaehtoinen -äänestyksiä? Seudulliseen äänestykseen pääset  ja valtakunnalliseen äänestykseen TÄSTÄ. Jaamme seutukunnallisen Vuoden vapaaehtoinen ja Vuoden vapaaehtoistoiminta -palkinnot joulukuun 7. päivä Meri-Lapin Järjestökeskus Majakassa.
  • Vietämme vapaaehtoistoiminnan päivää Majakassa 7. joulukuuta aamusta iltaan! Tarjolla on virkistystä ja kiitoksia vapaaehtoisille, mahdollisuus tutustua seutukunnan vapaaehtoistoimintaan sekä illalla yhteinen palkintojenjakotilaisuus. Lisätietoa tapahtumasta pian.
  • Yhdistykset voivat toimittaa meille vapaaehtoistoimintojensa tietoja ja materiaaleja, niin autamme tekemään toiminnan näkyväksi omissa kanavissamme. Koostamme annetuista materiaaleista koosteen, josta seutukunnan vapaaehtoistoiminnot ja yhteystiedot löytyvät helposti.
  • Kiinnostaisiko sinua toiminta vapaaehtois-yhdistysten yhteisessä Valikko-ryhmässä? Ota yhteyttä merja.simoska@pyt.fi