Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
Tiedotteet

Meri-Lapin Vuoden vapaaehtoistoiminnan tunnuspalkinnot

Yhdessä ry:n klubitalolla järjestettiin yhteistyönä Majakan kanssa lämmin henkinen vapaaehtoistoiminnan palkinnonjakotilaisuus. Meri-Lapin vuoden vapaaehtoistoiminnan tunnustuspalkinto myönnettiin tänä vuonna Pia Salmelalle. Vuoden vapaaehtoistoiminnan muodoksi puolestaan nimetään Yhdessä ry Klubitalon vapaaehtoistoiminta.

Pia Salmela on aktiivinen vapaaehtoistoimija, joka osallistuu moniin erilaisiin tehtäviin yhdistyksissä, hän kantava voima mm. Epilepsia-yhdistyksessä, MLL:ssä ja SPR:ssä sekä yksihuoltajien yhdistyksessä.  

Yhdessä ry:n Klubitaloa ehdottaneessa perusteluissa kerrottiin, että Klubitalon kokemusasiantuntijat ja vapaaehtoiset ovat toiminnan kantavia voimia ja mahdollistaneet talon avoimena olon henkilökunnan poissa ollessa, toimivat somettajina, toiminnan esittelijöinä ja aktiivisia arjen auttajina. Ilman vapaaehtoisia talon toiminta jäisi toteuttamatta.

Kiitos Joona Hongistolle musiikkiesityksestä! Joona soitti ja lauloi tilaisuudessa vapaaehtoisperiaatteella, palkkiona hyvä mieli ja konvehtirasia. Onnea vielä tunnustuspalkinnon saajille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *