Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
Tiedotteet

Majakan jäsenkirje, joulukuu 2022

Hyvää joulua Majakan jäsenverkosto!

Joulu on jo muutaman päivän päässä ja Meri-Lapin Järjestökeskus Majakka rauhoittuu pian joulunviettoon. Suljemme ovemme huomenna torstaina kello 11 henkilöstön joululounaan myötä ja palvelemme teitä seuraavan kerran loppiaisen jälkeen, 9. tammikuuta. 

Erinomaisen rahoituspäätöksen turvin Majakan henkilöstö jatkaa hyvää työtään järjestöjen hyväksi. Löydätte tietokoordinaattori Alexein, järjestökoordinaattori Merjan sekä Eväitä Reppuun -hankkeen Katin säännöllisesti myös Tornion Järjestötalolta ja koko henkilökunnan tietenkin Meri-Lapin Järjestökeskus Majakasta. Vuosi 2023 tuo Majakalle myös mukavia muutoksia ja uusia tuulia. Allekirjoittanut siirtyy pois toiminnanjohtajan tehtävistä ja Majakan johdossa on nyt joulukuun ajan jo toiminut Tytti Kumpulainen. Tytin yhteystiedot löytyvät Majakan sivuilta: Yhteystiedot (xn--jrjesttieto-l8a3v.fi)

Alkuvuodesta starttaamme uusia tapahtumia ja toimintamuotoja, kuten vapaaehtoistoiminnan seminaarin ja -messut helmikuun 16. päivä, vapaaehtoistoiminnan resurssikeskuksen ja järjestöjen Kovaa osaamista -asiantuntijatapaamiset. Myös järjestötietopisteen laajentaminen on suunnitelmissa.

Uusi hallitus aloittaa vuodenvaihteessa uusien jäsenien voimin, tervetuloa mukaan! Järjestön oman toiminnan keskiöässä tulee olemaan yhdistyksen oman pääoman kerääminen ja tästä kuulette varmasti heti tammikuun jäsenkirjeessä. Majakan oikeusprosessien osalta aika näyttää, miten asiat kehittyvät.

Kiitän teitä kaikkia jäsenjärjestöjä kuluneen kahden vuoden aikana tehdystä yhteistyöstä ja tuesta vaikeina vuosina. Olen onnellinen ja kiitollinen, että voin jättää järjestömme erinomaisiin käsiin ja mainio tiimimme saa jatkaa työtään. Yhdessä tehden, järjestöjen etua ajatellen teillä on edessä touhukas ja uutta luova vuosi.

Rauhallista ja onnellista joulua,

Väistyvä toiminnanjohtaja Annemari Kivivuori
Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka ry