Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
Tiedotteet

Kutsu jäsenyhteisöille Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka ry:n vuosikokoukseen 29.10

Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka ry:n hallitus kutsuu jäsenyhteisöjä yhdistyksen varsinaiseen vuosikokoukseen perjantaina 29.10.2021 klo 16. Kokouspaikkana on Meri-Lapin Järjestökeskus Majakka, Pohjoisrantakatu 14 2 krs. Kemi. Kokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteyden välityksellä varsinaisena kokouspäivänä tai etukäteen yhdistysten valtuuttaman edustajan sähköpostin kautta lähettämällä kannanotolla. Kokouslinkki toimitetaan kokoukseen ilmoittautuneille sähköpostin välityksellä edellisenä päivänä.

Toivomme, että mahdollisimman moni yhdistyksen jäsenistön edustaja osallistuisi kokoukseen. Kokous järjestetään vallitsevien pandemiaohjeistuksien mukaisesti ja mahdollisista pandemiatilanteeseen liittyvistä muutoksista kokousjärjestelyissä tiedotetaan kaikkia kokoukseen ilmoittautuneita.

Mikäli tarvitsette tukea laitteiden kanssa, voitte olla etukäteen yhteydessä viestinta@pyt.fi

Kokouksessa käsitellään

Yhdistyksen sääntöjen määräämät asiat ja valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Jokaisella varsinaisella jäsenyhteisöllä on kokouksessa käytössään yksi ääni, jota käyttää yhdistyksen antamalla valtakirjalla varustettu edustaja.  Majakan kannatusjäsenillä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus.

Esityslistalla olevien poikkeuksellisten päätöskohtien takia edustajien valtakirjat kehotetaan toimittamaan etukäteen sähköpostilla osoitteeseen info@pyt.fi viimeistään 28.10.2021.

Poikkeuksellisten käsiteltävien asioiden vuoksi pyydämme myös ilmoittautumiset itse kokoukseen sekä paikan päälle että etäyhteyden välityksellä etukäteen viimeistään 28.10.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@pyt.fi tai soittamalla numeroon 050 4754 340

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan ja vaikuttamaan!
Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka ry:n hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *