Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
Tiedotteet

Kansallisareenan Kirjoituskutsu

Luotu: 13.04.2022

Kansalaisareenassa tehdään joka vuosi yksi laajempi julkaisu jostain vapaaehtois- ja vertaistoimintaan liittyvästä teemasta. Vuoden 2022 julkaisu tulee käsittelemään nuorten vapaaehtoistoiminnan kehittämistä.

Oletko nuoriin kohdistuvan tai nuorten kanssa tehtävän vapaaehtoistoiminnan ammattilainen ja/tai asiantuntija ja kiinnostunut kirjoittamaan aiheesta noin 4-7 sivun artikkelin?

Onko sinun organisaatiossasi esimerkiksi kehitetty jokin erinomainen nuorten vapaaehtoistoiminnan malli? Mikä siitä teki erityisen hyvän? Millä lailla nuoria osallistettiin tai miten he itse kehittivät toimintaa? Mitä pitää erityisesti ottaa huomioon, kun kyse on nuorten vapaaehtoistoiminnasta? Mitä kaikkea hyvää nuorten vapaaehtoistoiminnasta parhaimmillaan seuraa? Teksteissä voi olla myöskin jokin tietty tulokulma nuorten vapaaehtoistoimintaan, kuten sukupuolisensitiivisyys, mieserityisyys, monikulttuurisuus, mielenterveyskuntoutuminen, vammaisuus ja niin edelleen. Myös lasten tai koko perheen vapaaehtoistoiminta voivat toimia tekstien teemoina!

Tekstien ensimmäisten versioiden tulisi olla valmiita 1.8. mennessä ja teos julkaistaan loppusyksystä.

Jos olet kiinnostunut kirjoittamaan, lähetä sähköpostia pinja.nieminen@kansalaisareena.fi, niin keskustellaan lisää!

—LUE LISÄÄ—