Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
Tiedotteet

Kansalaisareen käynnistää hankeklinikan – tule mukaan!

Hyvät jäsenet!

Kansalaisareena kutsuu mukaan hankeklinikkaan, jolla tuemme järjestöjä uusien STEA-hankkeiden suunnittelussa ja hakemisessa toukokuun 2022 hakuun. Tarkoituksena on auttaa synnyttämään järjestöihin uusia vapaaehtoistoiminnan muotoja ja vahvistaa vapaaehtoistoiminnan vaikuttavuutta. Haluamme mahdollistaa myös uusien kumppanuuksien syntymistä.

Juuri nyt tuntuu erityisen merkitykselliseltä päästä kehittämään kanssanne hankkeita, joilla rakennetaan positiivisia kehityskulkuja vahvistavaa kansalaisyhteiskuntaa.

Hankeklinikan kokoontumiskerrat ovat avoimia kaikille järjestöille. Mukaan ovat tervetulleita myös esimerkiksi julkisella sektorilla toimivat tahot ja erilaiset sidosryhmät, jotka ovat kiinnostuneita kumppanuudesta järjestöjen kanssa. Laita jo kalenteriin ajankohdat ja aiheet:

To 7.4. klo 9-12: Vapaaehtoistoiminnan trendit ja hankesuunnittelun lähtökohdat

To 28.4. klo 9-12: Hankkeen vaikutusketju ja vapaaehtoistoiminnan vaikuttavuus

Ke 11.5. klo 9-12: Hakemusten viimeistelytyöpaja

Kansalaisareenan jäsenjärjestöille tarjoamme lisäksi yksilöllisempää sparrausta. Valittu tiimi on valmis kommentoimaan hankehakemuksia ja auttamaan hankeideoiden kirkastamisessa. Hakemuksia voimme kommentoida rajallisen määrän, enintään 10-12 hakemusta. Mikäli kiinnostuneita ilmenee paljon, valitsemme kommentoitavat hakemukset myöhemmin täsmennettävien kriteerien perusteella.

Toivomme ilmoittautumista hankeklinikkaan 31.3. mennessä. Tapaamiset ovat olennainen osa prosessia ja hankeklinikassa mukana olevilta toivotaan niistä jokaiseen osallistumista.

Ilmoittautumiseen: https://link.webropolsurveys.com/S/CD325DAE26AE90D5

Hankeklinikan tapaamisten ohjelma tarkentuu maaliskuun aikana. Luvassa on asiantuntijoita Kansalaisareenasta, verkostostamme ja STEAsta. Kerromme ohjelman sisällöstä lisää lähiaikoina.

Ystävällisin terveisin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *