Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
Tiedotteet

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

On tullut aika toivottaa teille kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta täältä Pohjoisen yhteisöjen tuki – Majakka ry:stä. Lomailemme 23.12.2021-10.1.2022 siten, että pääsääntöisesti palvelemme sähköpostitse ja ajanvarauksella. Henkilöstömme pitää ansaittuja lomiaan ja palaamme tammikuussa täydellä tohinalla työn pariin.

Vuosi 2021 on taatusti ollut mielenkiintoinen, opettavainen ja nostanut esiin järjestötoiminnan monet puolet. Haluankin pysähtyä ja kiittää jokaista, joka on tavalla tai toisella tukenut yhdistystämme haastavana vuonna. Toivokaamme, että seuraava vuosi tuo tullessaan enemmän kasvokkaisia kohtaamisia ja kehittämistyötä yhteisen ja yhteisön hyvän eli järjestöjen eteen. Edessä onkin suuria asioita, joissa riittää työstettävää: hyvinvointialueen rakentuminen, työmarkkinakentän muutokset ja Veikkaus-varoista jaettavien avustusten uudelleenorganisointi.

Iloitsen jo valmiiksi siitä, että saamme vielä ennen vuodenvaihdetta Kemissä käyttöön aiempaa paremmin varustellut tilat ja pystymme tarjoamaan ensi vuoden alusta niitä maksutta jäsenyhdistysten käyttöön. Vuoden 2022 tärkein tavoitteemme on kehittää toimintaa ja yhteistyötä myös Tornioon. Haluamme tarjota tulevaisuudessa yhtäläiset palvelut järjestöille eri puolilla Meri-Lappia. Kuulenkin mielelläni ajatuksia ja yhteistyötoiveita tähän liittyen.

Toivoisin teidän vielä vastaavan palautekyselyymme, jonka avulla kehitämme tulevaa toimintaa. Vastaaminen vie vain hetken ja pääsette kyselyyn suoraan tästä linkistä: https://forms.office.com/r/xmV8bLRKbu

Oikein rauhallista joulua,
Annemari Kivivuori

Joulukirje

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *